Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Λίγα λόγια για την συμπεριφορά

     Μιλούν οι οπαδοί της ψυχιατρικής και οι ψυχίατροι ότι ακόμα και να μην υπάρχει ψυχή ή θεός, τα ψυχοφάρμακά τους θεραπεύουν την συμπεριφορά, ή βελτιώνουν τα συμπτώματα των ψυχικών  παθήσεων! Ουδέν ψευδέστερον αυτού. Την συμπεριφορά την εξετάζουμε όσον αφορά τις μύγες ή τα κουνούπια ή τα περιστέρια, δηλ. με υποδεέστερα όντα, μετά οποία δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε τουλάχιστον λεκτικά. Με τους ανθρώπους εκείνο που μετράει 100% είναι η επικοινωνία με λόγια και συναισθήματα.

     Όταν οι ψυχίατροι μπαίνουν στον προσωπικό χώρο των ασθενών και στα προσωπικά τους ευαίσθητα δεδομένα με χιλιάδες ψέματα και εξαπατήσεις και απειλές και βάζουν ταμπέλα, τότε κατασκευάζουν την ανίατη πάθηση την οποία γνωματεύουν και πολλαπλασιάζουν το άγχος και τα αδιέξοδα. Ποιος νοιάζεται τότε για την συμπεριφορά? Μόνον οι δήθεν συγγενείς και οι δήθεν ψυχίατροι. Και όπως είδαμε στο blog από έρευνα στο google, δεν θεραπεύεται κανένας ψυχασθενής παγκοσμίως και τα δικαιώματα ποτέ δεν επανέρχονται! Οι ταμπέλες και οι εγκλεισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο και το χαπάκωμα είναι πάντα ισόβιο. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και κανείς ψυχίατρος δεν γνωματεύει κόντρα στον άλλο.

     Όταν απειλείται κάποιος με μπουντρούμια και ηλεκτροκεραυνοβόληση και αλυσίδες και καταστέλλεται βίαια, βέβαια και θα ευθυγραμμίσει την συμπεριφορά του  όσο μπορεί αλλά είναι πλέον ένα ανδρείκελο  μια μαριονέτα σούπερ δυστυχισμένη με εσωτερικευμένες τις εξωτερικές συγκρούσεις και φοβερό εσωτερικό άγχος! Δικαιώματα μηδέν, μηδέν περιουσία, μηδέν λεφτά, μηδέν διαθήκη, άκυρο λόγο και άκυρη βούληση !!! Και αγγαρείες τζάμπα προς τους θύτες του, εκατομμύρια!!!

6 σχόλια:

  1. Ενδιαφέροντα τα ανωτέρω . Πρέπει να τα μελετήσει κανείς.
    Μην ξεχνάμε όμως ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι το πλέον
    περίπλοκο όργανο στην φύση και υπάρχουν και δυσλειτουργίες
    όπως π.χ το Αλτσχάίμερ , και άλλα προβλήματα, όπως έχουν όλα
    τά όργανα.
    Αυτά μελετάει η επιστήμη ( Βιολογία , Βιοχημεία,
    νευρολογία , Ιατρική κλπ) και προσπαθούν να βρούν λύσεις στα προβλήματα.
    Παρά τα λάθη όμως οι γνώσεις των νευροεπιστημών έχουν αυξηθεί και πολλοί άνθρωποι βοηθιούνται
    λιγότερο ή περισσότερο ή και θεραπεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Χάρη, κατ' αρχάς είμαι σίγουρος ότι ανήκεις στην κατηγορία των εκτρελαντών. Έπειτα εμείς τα έχουμε μελετήσει και τα γράφουμε στο blog μας εδώ και χρόνια. Έχουμε αναρτήσει έρευνα στο google όπου αποδεικνύεται ότι δεν θεραπεύεται κανείς ή πιο σωστά δεν επανέρχεται κανένα νομικό ή ανθρώπινο δικαίωμα. Ο εγκέφαλος λειτουργεί με τα εμπειρικά νευρωνικά δίκτυα το οποίο δεν γνώριζε κανένας ψυχίατρος ή ψυχολόγος μέχρι πριν 10 χρόνια και τα προβλήματα τα οποία λύνονται είναι μονάχα τα κόμπλεξ των εκτρελαντών συγγενών και των Ψ-Ψ-Ψ.
      Ο εγκέφαλος δεν είναι όπως όλα τα όργανα, λειτουργεί με τις έννοιες της λογικής, του δικαίου, της νομικής επιστήμης, της ηθικής βλάβης και της ψυχικής οδύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και η μόνη θεραπεία είναι η άρση της γνωμάτευσης και η υποστήριξη του δήθεν ασθενούς από τους συγγενείς. Για τις περιουσίες και τα λεφτά και τα δικαιώματα και τις τεράστιες σωματικές αρρώστιες από τα ψυχοφάρμακα και τις δολοφονίες ψυχασθενών δεν μας είπες τίποτα.

      Διαγραφή
  2. σωστά ". . . .λειτουργει με τα εμπειρ. νευρωνικά δίκτυα " : όταν όμως πάθουν ζημιά αυτοί οι νευρώνες ?? τα καλώδια , αν πχ χάσουν κάπως την "μόνωση" τους
    {με βιοχημική δυσλειτουργία εννοείται } τότε τί γίνεται ??
    ¨η αν οι νευρομεταβιβαστές έχουν κάποιο πρόβλημα στη βιοχημική τους
    σύσταση ?? δεν θα είναι επίσης προβληματική η λειτουργία των νευρώνων ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντησή μου ευρίσκεται δημοσιευμένη εδώ και 9 χρόνια στο άλλο μου blog planitheou.blogspot.com στο κείμενό μου, Πως λειτουργεί ο εγκέφαλος 1ο και 2ο Μέρος. Τα εμπειρικά νευρωνικά δίκτυα όταν υποστούν τέτοιες ζημιές επαναπρογραμματίζονται. Δηλαδή τροποποιούνται διαφορικά οι αγωγιμότητες των υπόλοιπων νευρώνων και αναπληρώνουν τις ζημιές. Δεν απεδείχθη ποτέ βιοχημική βλάβη ως αίτιο ψυχικής πάθησης. Γιά τους νευροδιαβιβαστές είναι μιά υπόθεση στη φαντασία των ψυχιάτρων. Η ψύχωση και η σχιζοφρένεια είναι η τρέλα δηλ. μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσβολή προσωπικότητας και κατασκευάζεται από τους ψυχίατρους τις 900 ταμπέλες τους, τα 10 νευροληπτικά τους σε 5000!!! συσκευασίες!

      Διαγραφή
  3. Πράγματι η φύση σε όλες τις ασθένειες ,σε όλα τα όργανα προσπαθεί να αποκαταστήσει την βλάβη. ΄Αλλοτε τα καταφέρνει καλά , άλλοτε μέτρια και άλλοτε δεν τα καταφέρνει.
    Η ιατρική προσπαθεί να κατανοήσει τους μηχανισμούς του οργανισμού
    καί να βοηθήσει την φυση να θεραπεύσει τις βλάβες.
    ΄Οταν η φύση δεν τα καταφέρνει τότε προσαρμόζεται να ζεί με το πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχεις δίκιο σε αυτά που λες, άλλο οι ασθένειες οι σωματικές και άλλο οι δήθεν ψυχικές. Άλλο η ιατρική και άλλο η ψυχιατρική. Να διαβάσεις και τα άλλα μου άρθρα και να δεις τα βίντεο αντιψυχιατρικής που έχω στο blog μου και λένε όλη την αλήθεια. Το ίντερνετ είναι γεμάτο αντιψυχιατρικά θέματα. Ο Μπαϊρακτάρης καθηγητής ψυχολογίας του Α.Π.Θ. μου είπε να τον πάρεις τηλέφωνο να σου τα εξηγήσει. Τα νευροληπτικά όλα έχουν κακές και μόνον ενέργειες και παρενέργειες και χρησιμοποιούνται πάντα για βασανιστήρια και δολοφονίες δήθεν ψυχασθενών π.χ. Ρωσία και Λέρος κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή